Welkom op de site van Fury Sportscars

Wij zijn een klein bedrijf gespecialiseerd in sportscars en kitcars. Dit bedrijf is vanuit hobby ontstaan. Door actief deel te nemen aan de racerij is jarenlang kennis vergaard en hebben wij een goed inzicht in de techniek die bij kitcars en racewagens in dit segment wordt gebruikt. Een kitcar wordt veelal door een particulier gebouwd. Hierdoor kan de kwaliteit van de wagen sterk verschillen. Iedere kitcar is dus eigenlijk uniek te noemen. Door onze expertise op dit gebied kopen wij uitsluitend goede en nette kitcars in, welke voor concurrerende prijzen verkocht worden. (Kijk eerst aub ergens anders en kom dan hier zodat U een goed vergelijk heeft.)

Veel gebruikte en nieuwe kitcars

Wij hebben gemiddeld 15 occasions in diverse soorten en prijsklassen op voorraad. Ook hebben we regelmatig interessante bouw of verbouwprojecten te koop inclusief kenteken. Zit er nu niets tussen wat U zoekt? Schroom dan niet om te bellen of te mailen met uw wensen.

Correct geregistreerd

Al onze Kitcars zijn correct geregistreerd en waar nodig voorzien van uitzonderingen op emissieeisen op kenteken vermeld, waardoor u ook normaal door de APK keuring komt. Momenteel veel nieuwe links gestuurde autos. Klik op occasions voor de actuele voorraad.